Vuxna tankar

Min högsta önska var att få en egen lägenhet som jag kan bo i med Loke, där det är jag som bestämmer, städar, diskar, tvättar, lagar mat i och allt som hör till när man har en lägenhet. 
Men ibland då måste man tänka på vad som är viktigaste här i livet och i mitt liv, då är Loke det viktigaste, han är nummer 1 i mitt liv och ingen kommer kunna ändra på det. 
Så jag måste ta och tänka på vad Loke behöver här i livet, vad som är bäst för honom, vad han mår bästa av just nu.. Och det Loke behöver ett fast boende där han är trygg i sig själv, där han kan utvecklas i sig själv och lära sig saker dag för dag. 
Så jag har funderat lite grann kring att flytta och så, för just nu känns det som om det är bäst att jag och Loke bor kvar hemma ett eller två år till, för den dagen jag väl flyttar hemifrån med Loke så vill jag klara mig helt själv, utan att behöva gå krypandes till mina föräldrar och be om pengar. Så ifall jag bor hemma med Loke, kan jag plugga klart, skaffa heltids jobb, spara pengar och hitta på saker med Loke eftersom vi slipper betala hyra och så. Självklart kommer vi hjälpa till med att handla mat och såna saker :)
 
Så eftersom Loke börjar bli stor nu och behöver ett utrymme, så vi har beslutat här hemma att jag och Loke ska flytta upp en våning och få varsitt rum på övervåningen, vilket kommer bli super bra för oss båda! Loke behöver ett eget rum där han kan leka och ha sig, han fyller ju ändå 2 år i sommar. Så nu måste jag börja planera hur Loke ska ha det i sitt rum, sen börja spara pengar till en ny tv till mig så Loke kan ta min gamla, samt en dvd till honom, sen är det massa små grejer från ikea, möbler och sånt :)
Det kommer bli hur bra som helst för oss alla och jag trivs ju hemma, tycker det är skönt att ha mamma och pappa i närheten, så jag kan vänta med att växa upp och flytta hemifrån.. 
Sen kommer jag säkert få massa kommentarer i något med stilen "ska Loke behöva bo hos sina morföräldrar hela sitt liv?"  och svaret är självklart nej, det gäller ifall vi nu bor hemma i 2 år till, så gäller det totalt 4 år av hans långa liv. Sen har han ett helt liv framför sig att bo med bara mig i en egen lägenhet, så inga dumma kommentarer nu! 
Jag gör det här för Lokes skull så jag aldrig ska hamna i ekonomik kris, så att jag aldrig behöver känna att jag inte har råd att köpa saker till Loke.
Jag tror nog alla som är ensamstående, pluggar och inte har ett heltids jobb förstår vad jag pengar med allt detta.
Så vi måste åka förbi ikea nån dag och spana på vad vi vill ha till våra rum :)

Påskafton

 
Godmorgon såhär på påskafton! 
Idag är det en helt vanlig dag för det mesta, det är bara jag, Loke och pappa hemma, mamma jobbar idag. Så idag blir det rätt lugnt, jag ska storstäda rummet här hemma. Packa undan Lokes kläder i strl 86 som är för små, sen ska jag väl tvätta och så här hemma. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag med Loke :)
Ha en bra påskafton 

Sov gott mammas älskling ♥

Med dessa två bilder från tidigare idag säger jag godnatt för ikväll, för nu ska jag drunkna i boken "femtio nyanser av honom", har velat haft den boken ett tag och blev rätt lycklig när jag kunde fynda den på bokrean för ett par dagar sen! Så hoppas ni har haft en bra långfredag och fortsatt bra påskhelg! ♥
 

Långfredag

Jag kikar in här på kvällskvisten denna långfredag, idag har vi haft en toppen dag med påsklunch bjöds på massor av gott. Turtoduvorna aka min syster och hennes pojkvän Anders va här, jag hämtade bror våran och sen var det klart min föräldrar. Min andra syster och hennes man + barn kommer efter vi hade ätit och så. Vi åt mat, pratade och hade det trevligt tillsammans, som alltid :)
Efter lunchen så skjutade jag upp min bror samt hans två kompisar till Uppsala, då de skulle ut och festa ikväll. 
 
 
Som ni ser så ÄLSKAR min kära syster att vara med på kort och nu är hennes stora kärlek för evigat på kort! Det är så härligt att se de tillsammans, de är verkligen perfect match för varandra, så underbart att se! Man ser verkligen hur lycklig My är med Anders, vilket gör mig så himla glad eftersom hon endast förtjänar den bästa i sitt liv och Anders är det! Sen är han dessutom super trevlig och gullig, vilket gör allting ännu bättre! 
Men förutom turtoduvorna så var dagen väldigt trevlig och jag ligger nu och nattar min gris i sängen. 
 
 
Glad påsk på er allesammans! :)
P.s kan för övrigt meddela att jag blivit moster igen, för 5:e gången nu ;)

Slarvig

Onsdag den 27 mars 2013, herregud va tiden går fort!? Jag tycker inte det var länge sen det va nyårsafton och så, men attans året börjar väldigt fort alltså och jag hinner knappt med längre. 
Förutom det så har jag blivit extremt jäkla slavrig, tappar bort saker och glömmer saker och ting. Som jag skrev på min instagram här om dagen, jag är glad att dagis finns så jag vet vart jag gör av Loke om dagarna. För några veckor sen så förlorade jag min bankkort och beställde ett nytt, jag var bombsäker på att Loke hade spolat bort det. Men nu är mitt nya borta också, helt borta! Tittar det inte nånstans här hemma, så jag fick beställa ett nytt, tur att killen var snäll och gjorde det kostnatsfritt.. Förutom det så har min bankdosa blivit spärrat tack vare att jag glömt lägga upp den långt så att Loke fick tag på den.. Suck, jag måste verkligen skärpa mig nu!
 
Men iallafall idag så har jag hunnit varit på banken, skickat iväg massa post, skicka tillbaka returer på paket och nu håller jag på och trycker i mig lite lunch innan jag ska på jobbinterjuv runt kl 13 tiden, sen måste jag nog ta en vända till skolan också och prata med de :).
Sen ska jag städa bilen, fylla luft i däcken och sånt skit innan det är dags att hämta Loke på dagis i eftermiddag och ikväll ska jag sätta mig ner och rensa i mitt rum, ut med allt skit och sen rensa bland min papper efter jag har betalat alla mina räkningar för den här månaden.
Men nu ska jag hoppa i ett par anständiga kläder och kladda på ett ansiket innan jag ska åka iväg strax!
Ha en bra onsdag!
 

En underbar helg

Vilken härlig helg det har varit, i fredags hämtade jag hem min syster och vi gjorde väl inte så mycket, tog det lugnt, käkade godis, god mat och sen kollade vi på film.. Men på lördagen så började vi dagen med att städa lite grann, plockade ordning på en del. Sen åkte vi och möte upp min tjejkompis Sophie samt hennes lillesyster i Flemingsberg, tog oss till naturhistoriska riksmusemet och Loke var så överlycklig att springa runt och kolla på alla uppstoppade djur överallt, ordet mamma upprepades runt 1000 gånger när vi gick där :). 
Efter museet så åkte vi och lämnade Sophies lillesyster och sen åkte vi mot Märsta, Sophie sov över här och vi satt och prata hela kvällen om allt möjligt, vilket var verkligen super trevligt! 
På söndag skjusade jag henne till tåget så hon kunde och jobba, sen åkte jag hem och plockade lite grann, kollade på film innan jag skjutade hem Jasmine. Efter det möte jag upp Sophie och vi gled runt hela stan innan hon skulle åka hem till Dalarna igen :)
 
Det är helt galet egentligen, jag lärde känna Sophie via facebook och kik typ, hon har läst min blogg ett tag och sen har jag haft henne på instagram! Rätt overkligen att lära känna folk via internet och Sophie är verkligen en klockren tjej, har nog aldrg skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gör när hon fäller sina helt otrolig kommentar, haha hur skönt tjej som helt :). Jag måste helt klart ta mig upp till henne snart, helst redan igår! Loke grina igår när jag sa att hon hade åkt hem, han blev verkligen jätte ledsen min grabb. haha som hon säger hon är "kvinnan som pratar med barn"  
Men det är helt klart att jag inom snaaaaar framtid kommer packa in mig och Loke i bilen och dra upp till dalarna och se hur hon bor :)
Men just ikväll ska jag bara sitta i soffan och vänta på att mina föräldrar kliver innan dörren, de landar runt halv tolv så jag SKA hålla mig vaken hela kvällen :)
 
Men ni får ha en bra måndag kväll :)'
En liten Loke påväg från dagis idag.. 

Renoverar huset

Vi lever här hemma, uppdatering kommer under kvällens gång. Just nu håller jag och på renovera huset, inte mycket kvar faktiskt. Små saker som disk och vika tvätt, sen är det visserligen mitt och Lokes rum som behöver sig en omgång..

Just nu väntar jag på att mina ägg ska bli klara, lunch är viktigt! Sen ska jag fortsätta städa hör hemma.
Vi hörs ikväll!


I hate feelings..

Jag hatar dig, hatar sättet du fick mig att känna mig, hatar att jag släppte dig, att jag inte kämpade från, att du inte känner detsamma!!

Åh fy hatar de här känslorna, känslorna för dig.


Svar och "känslor"

 
 
För det första jag vet EXAKT vad som kan hända men som inte kommer att hända. Så kan vi släppa det nu? Jag mår bra, Loke mår, han behövde inte slå larm. Herregud du är ju patetisk!
Sen ärligt tycker DU att jag sätta sätta mig ner och skriva om min känslor, när du inte ens verkar ha lärt dig stava ditt egna namn, är du på riktigt?! Du tycker seriöst att jag ska blotta hela mitt liv FÖR dig som inte ens kan skriva ditt namn på raden där till till och med står "Namn:".. Säg att du skämtar med mig för du sitter på riktigt och skriver att du hoppas på att jag mår dåligt bakom min stängda dörr! Det är ju skrämmande och jag hoppas verkligen du får den vården du behöver om det så är inspärrad på ett psykhem lååååååångt bort! 
 
Men fine du vill ha min känslor, vad vill du veta? Att jag var självdestruktiv större del av min tonår, att jag försökte ta livet av mitt ett x antal gånger som tonåring, att jag en vecka innan jag fick veta att jag va gravid försökte hänga mig själv i trappen? Att jag blandad alla sortes tabletter och svalde de med vodka ihop om att det skulle ta livet av mig, att jag måste ta starkare tabletter för feber och huuvdvärk, för att alvedon inte har någon effekt på mig nu för tiden, att jag har skurit mig själv innan jag fick Loke? Att jag blev grovt misshandlad av mitt ex som 14 årig, att min tjejkompis försökte sälja mig för att få en cigg av några utländska killar, att min första pojkvän var otrogen, att jag har varit gravid två gånger innan Loke, Att jag saknar mitt ex i mellan trots misshandeln, Att jag har träffat killar via heta linjen som 14 åring, Att jag har blivit våldtagen av 37 årig, Att jag har gått igenom en förlossningsdepression? Att jag har gått hos bup mer än 1 gång i livet?  Att jag som 13 åring hängde med Killar som var 26 år och knarkare, Att jag ibland önskar att Lokes "pappa" kunde växa upp? Att jag ibland önskar att allt hade fungerat och blivit en familj, Att jag svälter mig själv minst en gång per år, Att jag i mellanåt ångrar att jag gjorde abort, Att jag inte gråter eller gråtit nånting för aborten, Att aborten va bästa valen, att jag hade ALDRIG klarat av ett till barn, att jag avskyr skolan, att jag har legat med Omars kompis, att jag har flörta mig 2 av hans andra vänner, att han bästa vän har sett mina bröst, att jag har legat med Omars ex nuvarande pojkvän.. 
 
Vad är det du vill veta? Vilka känslor är det du vill ha? Tyvärr inget av det där tar på mig längre, det är inget som sårar mig i dagens läge. För sen jag fick Loke har jag vuxit och mognat, jag vet vad jag vill här i livet och jag vet att om jag kämpar lite mera och lite hårdare som kommer jag nå dit.. Men i dagens läge är jag LYCKLIG med mitt liv precis som det är, för jag har Loke och han är det vackraste och finaste gåvan jag NÅGONSIN kan få i mitt liv. Jag har gjort många dumma val här i livet, jag har gjort saker jag inte är stolt över, jag har också varit tonårig, jag hann med saker även fast jag bara var 16 när jag fick Loke. 
Men det spelar ingen roll längre, jag har gått igenom så mycket skit i mitt liv att såna som dig inte längre sårar mig och jag tar inte åt mig längre även fast folk kallar mig barnmördare eller skickar 400 olika mail till mig på små foster och skriver att jag är en mördare. Jag har lärt mig att hålla huvudet högt och sikta högt här i livet. Så pateiska människor som dig tar inte mig och kommer aldrig mera göra, jag är starkare och det har du själv bevisat. Jag har precis blottat hela min tonårs period för folk över hela världen, jag har precis släppt ut mina tankar som jag har burit på mig i 6 års tid, men det är du som är feg i det hela för du vågar inte ens blotta ditt egna namn när du försöker trycka ner mig och försöker få mig att må dåligt. Det sorgligaste är ju att du aldrig kommer få det att funka, att du aldrig kommer få mig att må dåligt. 
 
Så nu har du fått din del av mina "känslor" som du sååå gärna ville ha och för att göra dig besviken, så nej jag mår inte dåligt bakom stängda dörrar utan jag mår faktiskt jäkligt bra och jag är lycklig! 
Jag hoppas du trivs i Hägersten dessutom ;)
Ha en bra fredag nu för det ska jag ha! ♥

Tack!

 
Tack, Tack underbara Malin! Det är sånt här som går mig att orka, som får mig att fortsätta kämpa trots att jag bara vill ge upp, sluta med allt jag gör. Men det är tack vare såna som Malin som jag står upp och verkligen fortsätter, trots allt negativa! 
Det kommer aldrig spela någon roll hur mycket skit folk kastar på mig, hur mycket jag än kommer behöva ta emot ifrån folk, jag kommer ALLTID stå upp på mina egna ben och jag kommer kämpa tills jag stupar! 
Så tack Malin, tack för att du gav mig extra kraft att orka lite mer nu! Det värmer ska du veta ♥

Radikalt

Jag är trött på alla svennebananer som går runt här i trista tråkiga sverige med sina bekväma hårfärger och aldrig vågar testa något nytt. Jag vill göra något radikalt med mitt hår, vända upp och ner på alla när jag går förbi. Jag vill verkligen överdriva och synas ifrån långt håll. Få alla blickar på mig, få alla att tappa hakan och verkligen säga "wow". Mitt hår må va trasigt, slitet, förstört och allt va det kan vara. Men det stoppar inte mig, för går det sönder.. Ja ni då rakar jag av det och sen så köper jag mig en peruk till mig själv! :)
 
 
Jag skämtar inte när jag säger att detta är drömmen, hur snyggt vore inte det?!  Jo helt klart, jag dör! Jag älskar det, jag vill ha det, jag SKA ha det! Mums mums mums, love it! Tjejen till vänster är min favorit och jag vill helt klar ha det! 
Jag älskar det♥
 

Svar

 
Jag har läst på bipacksedeln och den intresserar inte mig ett dugg..
Ja jag är aktiv, jag har en 20 månader gammal son som är överallt och ingenstans, vad tycker du att jag ska göra? Ge upp livet och bara ligga och dö i soffan eller? Men vad vet du vad jag gör bakom stängad dörrar när Loke sover, vad vet du att jag kanske ligger och grinar mig till sömns om nätterna.. Sen så kanske det inte va bara för feber jag tog cidotonen för utan det kanske var för mina smärtor. 
Tyärr jag kan inte ligga sänkt i sängen, jag måste tänka på Loke. Sen är det nog jag har lärt mig senaste året så är det att stanna upp och tänka på saker man har gjort, då blir känslorna jobbiga. Så jag gör fullt ös medvetslös tills jag packa ihop helt! :)

Svar

 
 
Hej Ella! 
ja det är väl klart att jag vet att det är opiater i citodon, jag är kan liksom läsa innan jag häller i mig saker och ting. Men tyvärr jag är varken beroende av citodon eller heroin, så förstår inte ens riktigt varför du nämner det. Sen är ju frågan hur det vet att det är opiater i citodon, är det så att du sitter och häller i dig det varje fredag kväll för att ha lite roligt heller?! 
Sen så vet jag exakt vilka och hur många tabletter min kropp klarar av utan att jag tuppar av och förlorar förståndet. Dessutom så sov Loke, eftersom det var EFTER hans läggdags och han sover bredvid mig så jag vaknar bara han gnyr lite grann..

Chokladdoppade jordgubbar♥

Godkväll!
Vilken härlig onsdag det har varit idag, iallafall för mig och Loke. Imorse så myste vi bara en hel del innan vi beslutade oss för att åka till Stinsen, lämnade tillbaka lite kläder och införskaffade andra, sen fick Loke klart något också, men inga kläder faktiskt, utan han fick välja tre djur i från BR. Jag fick en sån glad kille när vi gick därifrån, jag ska visa er hans djur nån dag. 
Annars så har vi sätta idag, fixat och donat. På måndag kommer mina föräldrar hem och det måste vara TIPP TOPP innan min kära mor kommer in innan för dörren, annars så lär hon jaga mig med yxan runt huset, det är min älskade mor det ;)
 
Loke sover sen ett tag tillbaka och jag sitter i soffan med ansiktsmask och äter jordgubbar doppade i choklad, men jag ska hoppa in i duschen strax, sen ska jag bänka mig framför tv :)
Imorgon blir det en tidig morgon, Loke ska till dagis och jag ska till gymmet för första gången på FLERA veckor, skiter i min jäkla förkylning just nu. Sen ska jag städa bilen och tvätta den imorgon, springa förbi banken, skicka tillbaka kläder, göra retur på massa paket, ringa runt lite till olika saker, sånt man bara kan göra ordentligt när barnen inte är i närheten, så passar på imorgon eftersom jag är sjukskriven hela veckan ändå. 
men nu sk jag ta och hoppa in i duschen, innan masken trillar av! 
Ha en fortsatt bra onsdagkväll♥

Sandaler by Kavat

Även fast man inte kan tro det, så är ju våren påväg till oss (förhoppningsvis). Men snart så börjar nog värmen titta fram och då börjar det bli högtid att kolla på sandaler till sommaren. Förra året hade Loke ett par sandaler ifrån Kavat och i år blir det inga undantag, jag älskar märket kavat. De passar bäst på Loke fötter och jag gillar att de är så pass stadiga och bra. 
Förra året hade Loke ett par blåa sandaler med hela tår och det blir nog samma i år, jag gillar att de har hel tå eftersom att man inte behöver oroa sig ifall de ramlar att de slår upp hela tårna på sig själva. 
Det står mellan dessa skönheter just nu
 
Min favorit är den högst upp till vänter, den är rikigt fin. Den högst upp till höger, nånting sånt liknaden hade Loke förra året. Åh jag har sånt beslutångest för vilka han ska ha i sommar. Vilka tyckte ni va finast? 

Frisk igen

Igår blev det inte så mycket bloggning, jag mådde jätte dåligt igår. Vakanade med värsta förkylningen och sen på eftermiddag kom min feber, 40 graders feber bara sådär. Kunde inte röra mig i huvudtaget, jag fick hälla i mig 4 citodon och 2 voltaren för att ens va vid liv.
När Loke hade somnat så somnade jag också lite grann, sen vaknade jag vid 22 igen och då kom "magsjukan" värsta jag varit med om. 
 
Men imorse när jag vaknade var det som om igår kväll inte ens existerade, jag mår inte alls dåligt,ingen feber, ingen spya. Förkyld dock men ingenting som inte går att hantera! Helt sjuk att jag från inte kan röra mig till att må super bra igen.Så jag har hunnit städa utan lite grann i vardagsrummet, samt dragit igång en tvättmaskin som jag måste gå och hänga upp strax för att dra igång nästa :).
 
Måste ta mig till Stinsen också, så ska passa på att göra det under dagen, ska hämta ut ett paket också. Sen håller vi tummarna att jag får mitt OKQ8 kort så jag kan tanka min kära bil idag också. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, har inte så mycket att berätta eftersom dagarna är detsamma så länge jag och Loke är sjuk, funderar dock på om han ska gå på dagis imorgon en stund. 
Men nu ska jag fixa min tvättmaskin och sen fixa disken här hemma
Ha en bra onsdag 

Jag ♥ Barnvagnar

Fick en förfrågan om jag kunde visa alla vagnar jag har/haft och självklart kan jag göra det! :) Jag älskar ju vagnar som sagt och har hunnit haft några stycken under tiden som gått med Loke..
 
 
Dessa är de vagnar jag har haft med Loke, sen har han ju åkt bugaboo cameleon, men nu lutar det åt att införskaffa en bugaboo bee+ till sommaren. Eftersom jag nästan aldrig kör vagn, så måste jag börja sälja av mina vagnar. Så en sommar vagn blir bra det här året, nästa år blir han tre och då är han inte i behov av en vagn alls. Så vi ska nog åka och testa en bugaboo bee+
Om jag ska rekomendera en vagn av de jag har haft, så måste det nog bli brio go. Den är hur skönt som helst att köra, den har bra utrymme i både ligg och sittdelen, den är lätt att fälla ihop och den blir rätt liten när man fäller ihop den. 
Men mitt bästa tips är att åka och provkör, man är gravid i  9 månader, så man har mycket tid på sig att ändra och byta smak. Så test kör många gånger så ni verkligen är säkra på att ni just vill ha den vagnen.. Jag har byt vagn alldeles för många gånger och jag bör nog sälja av mina vagnar nu eftersom Loke inte kommer åka så mycket vagn mera och flera barn är inte först om några år enligt mig. Så jag säger bara det, TESTKÖR i 8 månader innan ni bestämmer er! 
Men jag har nog införskaffa bästa barnvagnen på länge och den är stor, rymlig och den tål en hel del, jag har införskaffat mig en volvo 940, årmodell -97. Hade ingen aning att den kunde rymma så mycket skräp eller shopping kassar utan att den viker sig. Införskaffad ifrån min kära far!♥
 
 

Fyrtio-graders-feber

Det blir en stanna hemma vecka igen, igår kväll frågade jag Loke ifall han skulle till dagis, en halvtimme senare var febern tillbaka och kl 4 imorse så hade han 40 graders feber.
Så jag funderar på om vi ska förbi doktorn, men det känns inte nödvändigt eftersom när han har alvedon i kroppen så är han sitt vanliga jag, som springer runt och busar som en knäppis. 
Blir det inte bättre veckan så får vi nog ge oss iväg till doktrn, men just nu så känns det inte i behov eftersom hans allmänt tillstånd är alldeles för bra för att de ska vilja göra något åt det ändå. 
 
Så eftersom vi ska vara hemma idag, blir planen att åka till Ikea, tvätta av bilen i gör det själv hall, sen gå prommenad och sen så ska vi bara ta det lugnt hemma och ikväll blir det nog pannkakor eller om det blir det till lunch :).Vi ska barra mysa och hoppas på att feber försvinner snart, så tröttsamt eftersom jag inte kommer nånstans med mina skoluppgifter eller min praktik. Men vad gör man inte för sin älskade son♥
 
Tänkte bara svara på en fråga, som undrade hur långt gången jag var och för att klar gör allting, så va jag bara i vecka 7-8. Min "stora" kula berodde mycket svullnad och sen bruka man bli större med andra barnet. 
Men nu ska jag ta min lilla kille och äta frukost till en bra film i vardagsrummet!
Ha en fin måndag!

Vi ska bli med hund♥

Jag har så mycket planer för livet just nu, men jag har en riktigt stor plan som gynnar både mig och Loke! När vi har fixat en lägenhet till oss själv, så ska vi börja spara pengar eller vi ska börja redan nu faktiskt. Men det lär behövs en del för det vi ska köpa kostar en hel del. 
Något Loke alltid har älskat och alltid kommer att älska är djur i alla dess former och färger, och det är gör jag med och har alltid gjort. Jag har alltid haft ett tomt hål i mitt hjärta sen vi avlivade mina käraste hundar för ett par år sen, det är något jag ännu inte klarar av att prata om för det är fortfarande jobbigt och jag får alltid en tår i ögat av att tänka på de, men jag vet att de har det bra nu tillsammans i himmeln. 
 
Men som ni nog har förstod nu så är det sista jag vill ha just nu är barn och kille, eller ja en mogen trevlig MAN är ju inte fel. Men nej, det skapar problem (du ska såna fall ha jobb,lägenhet och en trevlig mamma).Nej nu skoja jag bara. Varken mera barn eller kille, det räcker med min älskade underbara son♥
 
Men iallafall åter till min/våran plan, eftersom Loke älskar djur har jag bestämt mig för att vi ska skaffa en hund så fort vi har kommit hemifrån och fått ordning på allting. Jag vet exakt vilken hund vi ska ha också, jag vill ha en lagom stor som klara lite vikt och så. Tanke på att Loke ska kunna busa med hunden utan att den faller isär som en pinne.. Så alla mini hundar försvinner på listan, men jag vill heller inte ha en jätte hund eftersom den ska kunna följa med oss överallt. Så vi ska skaffa en......bullterrier, hur söta är inte de?! jo underbart söta och jag är förälskad i de! Så nu är det bara dags att börja spara pengar till diverse saker, för vi ska ha en hund =). 
 
 
Vem älskar inte de här sötnosarna? Åh jag längtar tills jag får ta hem en liten bullterrier valp, mys!♥

Svar

Så du lägger upp bilder på magen och skriver bebis ♥ Gör inte en abort dig till en jävligt sjuk människa då? Du väljer att mörda ett barn för att ditt andra ska va lite gladare. Men om vi ska va ärliga så har du inte gjort abort va? Du va inte ens gravid du bara spände ut magen. Ingen tror på att du var gravid.
 
Svar: 
Jag la ut en bild på instagram och skrev "bebis♥" för att jag var gravid med Omar's barn. Och att du anser att jag är en sjuk människa för att jag väljer abort är ju bara konstigt. Så du tycker hellre att jag ska behålla ett barn, bli ensamstående med TVÅ barn, bo hemma hos mina föräldrar, ingen större inkomst förutom underhållstöd och sånt. Så jag lär behöver gå till sociala för att få hjälp att kunna försörja mina två barn och tvingas då att ge igenom massa utredningar och diverse saker för att få det gå igenom. Sen ska jag behöva drabba hela min familj och mina föräldrar med att bo hemma med TVÅ barn. Låter det rimligt tycker du? Är det ett vettigt och moget val att göra här i livet?! Hade det varit så att jag och Omar hade fortsätta vara tillsammans att det jag ABOSLUT behållt barnet. Men så är det inte längre och jag tänker inte vara den elak människan som sätter ett till barn till världen som jag inte kommer ha råd att försörja! Jag har Loke och ja han är viktigast just nu och han kommer vara gladare ifall han inte får ett syskon just nu för han behöver sin mamma för sig själv. Det är bara egoistiskt att behålla ännu ett barn och göra vårt liv ÄNNU tuffare än vad det redan är! Så att du kallar mig sjuk människa är ditt val, jag tar inte åt mig speciellt mycket för jag har ingenting att bevisa för dig. Men eftersom du inte tror på mig att jag har gjort abort så kan du väl skicka din adress så kan jag skicka min blodiga bindor ifrån abortet så vi just se om du tror på mig då!
Sen har jag Loke som inte har en pappa på heltid och jag tänker inte sätta ett till barn till världen som inte kommer ha en pappa på heltid. Och hur ska Omar kunna ta hand om TVÅ barn samt en soc utredning om dagarna? Nej just det kommer inte gå! 
Så ja som du så fint säger "mördar jag ett barn för att mitt andra barn ska vara gladare".
Nu tackar jag för mig, hejdå sinnesjuka människa! Du måste antingen vara mentalt störd, ha 55 barn med olika pappor för att du inte vill göra abort, gå på droger eller så är du bara allmänt sinnessjuk och bör sitta inne på psyket! Du behöver hjälp!! 

Mysmiddag

Godmorgon sisådär alldeles för tidigt på en söndag morgon! 
 
Loke vakna till vid halv 7 ryckte och var pigg så det var ju bara att kliva upp, men utan några större problem så va jag uppe och pigga (nästan). Det var ju nämligen sovmorgon för mig som är van att kliva upp runt 4-5 tiden på morgonen, så jag tackar och tar emot de tar ynka timmarna han sov extra idag. 
 
Igår var det iallafall en helt okej dag, vi gjorde inte speciellt mycket, kolla på tv, käkade godis, sen käkade vi en otroligt god mat som bestod av kräftor,ägg,räckor,varma mackor, parmaskinka och till det cocacola. Loke var dock lite skeptisk till kräftorna och trodde nog de kunde bita honom i rumpan, för han vågade inte ens gå förbi de utan att dra upp axlarna under öronen, haha min söta pojke! När Loke hade somnat, kollade jag och Jasmine på film. Det blev onda dockan Chucky och det var det sjukaste filmen jag har sett efter filmen med en tjej vars mutta biter av alla snoppar hon ligger med (DET är en skräckfilm också, updater: filmen heter teeth, sjuk film!).. Men iallafall förstod mig inte riktigt på det här med att Chucky är ond docka och typ ligger med sin sjuka flickvän som också är en docka och de får ett barn.. Hmm dålig fantasi från de som skapade filmen. 
 
Bild från vår mys-middag igår
 
Men idag är det söndag, ny dag och nya möjligheter till att städa enligt mig. Jag har försökt varje jäkla dag att städa, att plocka undan, men jag faller alltid i soffan och säger "jag gör det sen", men det blir aldrig gjort. Mitt rum måste man typ simma i kläder för att ens komma fram till sängen som också för den delen är nerkletad i massa läppstift, tack Loke! Så ja städa skulle inte vara helt fel här hemma, jag måste bara orka göra det också. Loke är ju heller inte så hjälpsam då han har en förmåga att riva ut det jag precis lagt utan, typiskt barn ;).
Sen när Loke har somnat för kvällen, så SKA jag plugga ordentligt. Jag måste göra min uppgifter och lämna in de på torsdag, blir ju tokig på mig själv som aldrig gör det! 
 
Men nu ska jag väcka Jasmine och sätta igång med städningen, sen blir det frukost! :)

Beslutet är inte alltid lätt, men rätt!

 
Vet ni ibland måste man sätta sig ner och tänka riktigt djup i själv och ställa sig själv frågan "är detta det jag vill göra resten av mitt liv?" och sen måste man tar sina beslut efter att ha lyssnat på sitt hjärta och sin hjärna. 
När jag träffade Omar var jag 17 år gammal och idagens läge fyller jag 19 i år. Senaste året så har jag hängt upp mitt liv på Omar och Felicia, jag har kämpat och gått på hundra olika möten för hans skull. Jag fick åka till häktet för min pojkvän satt inne som misstänkt, att veta att ens pojkvän sitter i häktet är inte speciellt upphetsande och inte heller att svara på folk frågor som "vart är han?" "Oj vad har han gjort?" och lalalala.. Det är krävande och jobbigt. 
 
Så jag var tvungen att sätta mig ner och tänka, om det är det har jag vill göra resten av mitt liv. Om det är det har jag vill hänga upp mitt liv på, kämpa för någon annans barn som inte ens är mitt och som jag inte har något egentligen med att göra. Det spelar ingen roll att Felicia säger mamma till mig, för sätt in en annan tjej och efter två veckor säger hon mamma till henne också. Det är inte jag som ska kämpa för Felicia utan hennes föräldrar sen att en inte har tid för den har fyllt upp med att skriva skit om mig på facebook och ta droger är ju inte mitt problem. 
Men jag är inte redo längre att avsluta mitt egna liv och bara leva Omar's och Felicia's liv. Jag vill kunna göra saker här i livet, jag vill kunna ge Loke en barndom att minnas, så han och jag kan göra saker och ting tillsammans.. Jag har inte lust att vara en 19 årig tvåbarnsmamma, bonusdotter och pojkvän, då kan jag lika gärna gå i pension redan nu och herregud Loke ska börja sluta med blöjor nu i vår och jag vill inte börja om med ett blöjbarn redan NU. Loke har blivit så stor att vi kan ha fredagsmys tillsammans, vi kan kolla på film tillsammans i soffan utan att han flyger runt som ingen galen kanin med rabbies. Så nej tack inga flera barn på några år..
 
Sen måste jag tänka på den viktigaste i mitt liv, min lycka, min ögonsten, min skatt, mitt allt i den här världen.. Loke. När folk skriver ut sånt här på sin facebook om mig, då har det gått för långt:
 
 
Det är inte första gången hon hävdar att jag har slagit Felicia, även hennes mamma har anklagat mig för att ha slagit Felicia och att jag har slagit Loke. Visseligen så tror ingen alls på henne, men socialen har koll på allt och jag vill inte att de får en oro att jag skulle slå Loke, jag har absolut inget att dölja för någon. Men jag ville inte skapa någon oro i Lokes liv för nånting som inte ens stämmer! Det räcker med att polisen ville göra en utredning på Loke när de åkte in i häktet för de ville se om han hade några skador på kroppen. Det räcker att de frågade mig om jag hade slagit Felicia för det räckte ju minnsan med att Omar skulle gå på toaletten så skulle jag kunde ha slagit henne under tiden eller tvärtom.. Det är sjukt och galet att få de frågorna och att de seriöst undrade om jag hade slängt in Felicia i väggen för att få bort henne ur mitt och Omar liv. Att ens fått sånt påhopp är galet och det gör ont i hela mitt mamma hjärta, för jag värdesatt Felicia lika högt som Loke och skulle ALDRIG ens tänka tankten att göra henne illa och inte heller Loke för han är min räddning här i livet.
Så jag valde att ge upp hoppet om mitt och Omars förhållande, för det går till en viss gräns innan man brister och jag är så nära att brista och ge upp hoppet om allting i livet. Men jag vill inte det, jag vill inte brista, jag vill inte må dåligt, jag vill inte att Loke ska se mig svag, jag vill inte att han ska se mig fall som om mattan under mina fötter har dragits bort. Jag vill känna lycka, kärlek och vilja här i livet, jag vill kunna göra kunna göra saker med min son utan att behöver oroa mig att jag stöter på någon som inte står på min sida. Den oron man känner när man går med Omar och Felicia i centrum är "tänk om hon dyker upp" "tänk om hon tar Felicia" "tänk om hon inte är ensam" och det är hur jobbigt som helst att känna så för man går på nålar för att se om man hinner se henne först innan hon ser oss.. Jag vill inte känna så, för Loke är värd så mycket mera och han är värd all lycka han kan få. Han må inte han en riktig pappa eller en låsas pappa här i livet för tillfället. Men han är inte beroende av det just nu, för jag vet att det enda han behöver är min kärlek och att jag ger honom 200% av min tid till honom. 
Så nej nu är det slut för alltid, för jag kommer ALDRIG någonsin gå tillbaka det där skiten. Jag är trött och less på det där nu och föralltid. Jag vill skapa mitt egna liv med Loke, jag vill kunna ta livet med storm tillsammans och det är precis det vi ska göra i år. 
Jag ska försöka fixa ihop min vänskap med Linnea igen och verkligen njuta av att vara mamma till världens bästa son som blir 2 ÅR i juli ♥
Det kommer inte bli några fler inlägg om det här, det här är mitt aboslut sitta inlägg om just det hära och nu går vi vidare med vårt liv =)
 

Svar

mari
hur ska du göra med den nya graviditeten som du skrev om i den andra bloggen? ska du behålla barnet?
 
Svar: 
Jag har valt att göra abort då det inte kommer fungera mellan mig och Omar, eller rättare sagt vi har gjort slut. För jag behöver fokusera på skola, Loke och få en lägenhet till oss. Jag känner att detta är det bästa för oss alla just nu, jag vill kunna leva lite grann också :)

15 mars 2012

Min älskade skatt, du förgyller mina dagar ♥
 
Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, jag var så inne på att städa igår kväll. Men istället somnade jag bredvid Loke efter att vi hade varit på lägenhetsvisning. Vaknade upp klockan ett och då var det ju bara att somna om igen, så det får bli idag stället. 
För övrigt så lägenheten JÄÄÄÄÄÄTTE fin, hoppas att ingen alls är intresserad så jag får den, perfekt till mig och Loke, så jag vill ha den. Loke verkade trivs för han ville direkt klättra upp i soffan och kolla på tv, knäppa unge! Så måndag eller tisdag borde jag vet hur det har gått, så nu får vi hålla tummarna för vår del. 
Annars idag ska vi börja klä på oss och sen åka iväg till myrorna, förbi läkaren en snabbis och göra en grej och sen hem till syster.
Men ni får ha en toppen fredag! 
 

The Bitch Is Back

Jag är tillbaka ensam med Loke, jag leverera just nu för mig själv och för Lokes skull. Vi är ensam och vi njuter av det! Nu är det bara vi emot världens och vi kommer leverera det jäkligt bra! :) Ifall ni vill veta något så får ni ställa frågor istället, orkar inte förklara allting just nu.. 
 
 
Idag har det iallafall varit en helt jäkla bra dag faktiskt trots lite grin och trots, Loke har varit hemma sen i tisdag med feber och snor, tror det är tänder på gång. Feber har äntligen släppt (förhoppningsvis). Men iallafall igår så gjorde vi inte så mycket, vi lekte ute och myste mest i soffan hel dagen. Idag har det dock varit en dag med full rulle, planerna va att jag skulle fixa mitt hår. Men med en sjuk son fick det bli inställt tills han kan gå tillbaka på dagis. Idag blev det istället ett möte som gav mig ett jobb, woopawoopa jag är överlycklig. Känns som om det börjar bli till min fördel nu, men iallafall sen åkte vi vidare in till stan (slussen) för att sälja av lite babyskydd med bas, blev rik för en kvart. Min telefon beslutade sig för att säga godnatt och fick åka in på service i Märsta, tackar gudarna att han flörtade med mig och fixade på 40 minuter samt för ett bättre pris :) 
Men denna dag är inte slut ännu, vi ska strax fixa maten som får bli resten från igår. Sen ska Loke hoppa in en dusch innan vi ska iväg och handla lite grann på Maxi och sen så ska vi på lägenhetsvisning, Fullt upp om inget annat, men det är skönt, slipper tänka så mycket. 
Sen blir det raka vägen hem och i sängen med Loke, han får vara hemma imorgon också och bara ta det lugnt tills måndag. När han har somnat så ska jag ta tag i städningen, vika tvätt och skura, sånt där kul man älskar att göra en torsdag kväll. 
Imorgon ska vi förbi läkaren, sen svänga förbi myrorna och se ifall vi kan göra några fynd, efter det så tar vi nog en sväng förbi min syster i Skogås äldsta systerdotter fyller år, så tänkte lämna en present fast den är dock inte redo ännu, men snart så :). 
Men nu ska jag slå på en barnfilm åt Loke, ni får ha en bra torsdag kväll så hörs vi! :)

RSS 2.0