Ledig måndag

Efter jobbat kvällar sen i fredags, kan jag med gott samvete säga att det är skönt att vara ledig idag HELA dagen! :) Så idag har vi inte gjort så mycket, jag klev upp ur sängen runt 9 imorse efter några kraft ansträningar och sen så åkte vi hem till farmor för att bara vara och ta det lugnt :) 
Nu sitter vi hemma i soffan och slappar, Pippi långstrump rullar på tvn eftersom det är Lokes favorit film :). Jag har plockat undan lite grann här hemma, ska strax ställa mig och förberedda mat och sen vika tvätten som snart är klar här hemma :)
 
Pontus jobbade kväll igår, så han kommer nog hem lagom till middagen är klar. Ikväll blir det nog att bara mysa och ta det lugnt framför tvn eftersom jag jobbar resten av veckan. 
Jag jobbar tisdag,onsdag,torsdag, ledig fredag, lördag, söndag, jag vet dock inte om jag jobbar på fredag eller om jag är ledig, det märks ifall de ringer in mig under veckan, rätt lugnt att jobba och det är helt klart värt det eftersom jag tjänar pengar och det lär visa sig på kontot i augusti! :)
 
Jag ska passa på att ringa till BVC och boka tid för Loke, vi har ju inte gått på bvc sen han var 18 månader, vilket är helt galet, vi ska ju ha gått på 2 års kontrollen, men vi har inte riktigt fått tummen ur röven och tagit kontakt med de. Så jag måste ringa dit och kolla med de, för att se ifall de har någon tid för oss och så, blir ju spännande att gå till bvc och sen vad han väger och hans längd :) 
För övrigt här hemma har vi en glad och sprallig kille som pratar nonstop om dagarna, han är hur duktig som helst på att prata och han lär sig nya ord för varje dag som går och han säger efter en vad man än säger :). Sen så har han börjat gå på pottan mer och mer nu, vilket är super bra eftersom jag vill ha han blöjfri innan vintern kommer. Så nu kan han sitta i soffan och sen bara säga "gå pottan" och då springer han till pottan och kissar. Sen så får han allid vinka hejdå kisset och spola efter sig :)
Han har blivit en sån stor och duktig kille, mammas och pappas stora grabb
 
Nu ska jag sätta fart här hemma, ha en bra måndag :)
 
Våran älskade grabb som skulle bada igår :)
 
 

full fart

Godkväll
Vilken vecka det har varit, jobbade dubbel helg och sen jobbade jag på måndag kväll, sen fick jag ett jobb pass i onsdag också :)
På onsdag kväll åkte jag till åseda eftersom det är olsmässan, så att passade på eftersom jag var ledig i torsdags. Men igår kväll jobbade fast i norrhult på ett annat jobb och efter jobbet drog jag till åseda igen :)
Åh nu sitter jag på jobbet som vanligt, men ikväll ska jag hem till min älskling och mysa ♥

Jag jobbar hela helgen och sen vet jag inte hur jag jobbar i veckan, men det lär märkas :)
Imorgon funderar jag på ifall vi ska åka in till stan och lämna i min dator på lagning eftersom denna verkar ha sagt upp sig helt, så kan vi passa på att handla lite mat när vi ändå är där :)
Nu vill jag att den sista 75 minuterna går blixt fort, saknar ju min man. ♥






Svar på kommentar




Men kära någon skrev jag att han kommer bli Lokes biologiska pappa?! Nej precis, men han är världens bästa pappa till Loke och han behandlar Loke som hans egna son. Varför måste folk så bittra? Kan du inte glädjas över att Loke har fått en fadersfigur i sitt liv som bryr sig om honom, som älskar Loke!
Sen är det självklart att Loke ser Pontus som pappa, efter vi bor ihop eller tycker du att han ska gå runt och säg Pontus istället för pappa!
Den dagen jag anser att Loke är redo och kan förstå, så kommer jag berätta för Loke att han har en annan pappa biologiskt sätt, men att Pontus har varit den pappan som har ställt upp och funnits där för honom!

I Love You ♥

Du är den bästa älskling, det går inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. 
Du gör mig till världens lyckligaste med dig och jag kan inte tänka mig att vara utan dig♥
Så mycket som du har förändrat och gjort för mig och Loke, är helt otroligt! Att se dig med Loke och se hur du behandlar honom som om han vore din egna son, ger mig tårar i ögonen och att se på Loke hur han ser upp till dig och hur mycket han tycker om dig, värmer hela mitt hjärta. 
 
Du är världens bästa pappa och världens bästa sambo och jag vill inte leva en sekund utan dig hjärtat
Jag älskar dig min underbara man 
 
 
 

Jobbar nu igen

Godkväll! 
Klockan är närmare runt 19.30 och jag sitter på jobbet för tillfället, jobbar kvällen till 22.30. Inte så jätte kul, men det är helt klart värt det och jag har insett att det är helt okej att jobba och jag trivs faktiskt bra här :).
Idag har jag med mig datorn till jobbet, mest för att få lite andra saker gjort. Jag måste skicka iväg lite mail, lägga in mina jobb pass och lite andra små saker gjort nu när jag ändå har chansen att hinna göra det. 
 
Annars idag så har jag inte gjort så mycket, jag började 5.30 imorse, jobbade tills klockan var 13.45, åkte hem och byte om sen så gick jag hem till svärmor och sov 3 timmar, efter det blev det middag innan det var dags att åka och jobba igen. Pontus har Loke under tiden jag jobbar, han är så duktig med honom att jag blir lite smått tårögd eftersom de går ihop så himla bra och Loke trivs så bra med honom även fast jag inte är i närheten :)
 
Men nu ska jag ta och sätta igång med allting jag ska göra under kvällen, ha bra lördag kväll! :)
 
 


Barnrum

Lokes rum är just nu i en enda stor röra, han har så mycket leksaker att jag inte har en aning vad jag ska göra av allting. Så enligt mig så är det viktigt med förvaring och ordning i hans rum, så jag är helt klart på några nya idéer att ordna Lokes rum, in med nya hyllor och förvaringssystem, men det finns så himla mycket fint till barnrum och jag bara älskar att inreda Lokes rum. 
 
Förutom hans älskade hästar och bilar/lastbilar, så älskar han barnfilmen cars, vilket han har som påslakan och han tycker de är så fina och häftiga :). Men jag själv är en sån tjej som gillar stilrent och fint i rummet, så vill jag ha alla hans möbler i vitt och fräscht. Sen där efter fylla rummet med färger och massa tavlor på väggarna, jag vet att jag ska beställa en personlig tavla till Loke där det stor födelsevikt och sånt, de är super fina :)
 
Det här är en del jag vill ha till Lokes rum;
 
Så himla mycket som är fint och jag bara smälter lite grann när jag inte ser att Loke kommer inom snar framtid ha allt detta i sitt rum och det känns helt otroligt att han kommer få en ordentligt och fint rum som passar honom :) 
Min prins förtjänar det allra bästa helt klart, nu ska jag bara visa allting för Pontus och blinka lite extra gulligt med mina ögon åt honom som jag är bäst på att göra :). 
 

Sommar♥

Härliga sommar, underbart väder och hur mysigt som helst :)
Sitter hemma hos svärmor på altanen och röker, väntar på att min man ska ta och komma hem från jobbet snart. Idag är det min sista lediga dag för den här veckan, i helgen jobbar jag dubbel pass så jag börjar kl 5.30 imorgon bitti sen är jag ledig 5 timmar innan mitt nästa pass börjar vid 19 igen.

Imorse så kom farmor och farfar och kidnappade Loke en stund för att åka och kolla på hästar. Så under tiden de var borta, passade jag på att plocka ordning hemma, bäddade rent, handlade och dammsög hela lägenheten så nu kan jag åka och jobba med gott samvete och veta att Pontus inte behöver röra en fena när det kommer till städningen, skönt!
Jag har även varit iväg och badat med Emma, Freddy och Ninni, lagom kallt och skönt i vattnet :)
Vi ska strax röra oss hemåt för att börja med maten, sen blir det fredagsmys ikväll eftersom det är enda kvällen vi har tillsammans :)

Ha en bra fredag kväll♥

Torsdag

Godmorgon eller ja vi har varit uppe sen klockan 6 när P stack till jobbet, lite smått drygt eftersom jag spenderade halva natten i Lokes säng med någon som ansåg att peta mamma i ansiktet var roligare än att sova.. Klockan 4.15 så fick jag äntligen gå in till min egna säng och sova, men det var fan inte länge.. Så humör är fasiken inte på topp just nu, men det ska nog funka ändå! 
 
Idag ska vi iallafall bara vara hemma, vi lär väl gå en sväng till svärmor/farmor under dagen, tanke på att det är det första Lokes säger när han vaknar "åka famor" och tjatar om det tills jag ger mig och går hem till de, haha! :)
Men det ska iallafall tvättas, vika tvätt, diska och ner med lite saker i källaren, får ju passa på att göra såna saker medans jag ändå är ledig och har alltid i världen för att hinna med det :)
Annars vet jag inte vad vi ska göra idag, det blir nog lungt, kanske tar en sväng till badstranden med Loke så han får plaska lite grann i vattnet och leka. Det händer inte så mycket mera annars, så det är lite svårt att uppdatera bloggen bara för att uppdatera. Så ni får ha överseende med att bloggen inte blir så jätte uppdaterad och när det kommer till bilder så tror jag vi har ett problem, min kamra laddare är hemma hos mina föräldrar, vad den gör där för vettigt så är svaret, ingenting alls! Lagom irriterande, men jag ska höra med Jessica ifall hon har en laddare som jag kan låna :).
 
För övrigt så borde Jessica nog dyka upp här vilken minut som helst, hon skulle komma förbi med sin dotter så hon och Loke kan leka lite grann, skönt att lärt känna någon som också har barn och är i samma ålder som mig själv :)
Men nu måste jag avrunda här, ha det så bra! :)
 
 

En bra rubrik, tack!

Godmorgon
 
Det känns helt konstigt att sitter i den nya lägenheten och säga att det här är vårt hem, det har inte riktigt sjunkit in ännu, eftersom det är en stor omställning. Men det börjar äntligen se ut som en lägenhet igen efter att ha varit fullt med kartonger och saker ÖVERALLT. Men det börjar bli ordning på saker och ting, vilket är skönt! 
Loke trivs som fisken i vattnet och leker med sina leksaker hela tiden, han springer runt och är nog väldigt glad att han kan leka ordentligt och röra sig utan att känna sig som en packad sil :). 
 
Men efter 4 dagars ledighet så jobbade jag mitt kvällspass igår, rätt så segt att komma tillbaka. Men det gick bra och jag var väl hemma runt 23 igår kväll, mindre kul att Pontus kom inte med en klarvaken Loke till mig innan han stack till jobbet. Men det är ju bara att le och se glad ut, så vi klev upp efter många kraft ansträningar. Så nu sitter vi i soffan och kollar på barnkanalen, ska strax duka fram frukost på bordet och sen ska jag nog sätta igång och rensa lite kläder, insåg att jag äger rätt mycket kläder ändå :)
 
Sen idag ska farmor passa Loke, så snor jag med mig Pontus lillasyster Emma för en sväng till Ikea och lite andra små rolig affärer, det ska in handlas en byrå så vi får in våra kläder i rummet och sen en matstol till Loke tror jag. Sen får vi se vad jag och Emma hittar när vi är ute och åker, sen blir det hem och packa upp samt skruva ihop skiten, innan jag ska åka till jobbet för att jobba ännu en kvällspass den här veckan, efter ikväll är jag ledig tills helgen, då kör jag dubbel pass både lördag och söndag :)
 
Men nu ska jag ta min gnälliga Loke här hemma, humöret är inte på topp hos någon av oss idag..
 
 
Mina två favorit killar i söndags natt
 

Stockholm --> Norrhult

Nu är vi påväg hem igen efter att ha hämtat mitt flyttlast! :)
Vi va uppe runt kl 2 inatt, sov 5 timmar sen va jag uppe och började lasta in i bilen för att det skulle gå fortare. Jag väckte väl Pontus runt 9 tiden käkade frukost och sen tog vi tag i det sista som va kvar och så. Vi lyckades dock glömma Lokes matstol, suck!! Men vi har hunnit gå en vända på Ikea och träffat min bästa fruga och hennes kille samt son, mysig! Kommer ju sakna henne något galet mycket, finaste Linnea❤

Men vi är i Linköping så vi bör väl vara hemma om 2,5 timme, om jag räknat rätt! :)
Sen blir det ju att bara packa in och börja packa upp allting, spännande! Än har det inte riktigt sjunkit in ännu att vi verkligen är sambos och så, men det kommer nog snart :)
Vi hörs, ha det så bra så länge!


Jag är världens lyckligaste ♥

För några månader sen så kunde jag aldrig tro att jag skulle under sommaren flytta 50 mil hemifrån, men imorgon gäller, då går mitt flyttlast hemifrån ner till mitt nya hem, till min egna familj! ♥
 
I april när jag och min tjejkompis tog vår rätt så spontana resa ner till Växjö, hade jag inga förhoppningar och absolut inga förväntningar alls. Jag åkte 50 mil ner och bara såg det som en kul grej,att bara hitta på något galet och varför då inte packa in sig i bilen och bara dra iväg :).
Att jag sen åkte hem på söndag och kände redan efter 1 timme en extrem saknad efter Pontus, kunde jag inte riktigt själv förstå, att jag nästan blev frustrerad på mig själv. Att jag sen på dagen efter satte mig i bilen och köad i två timmar till Jordbro genom stan bara för att få träffa honom några timmar till innan han skulle åka och jobba igen, då är det äkta känslor! :) 
Men att jag efter april har halvt som halvt bor här hela sommaren är galet, jag har varit här konstant och det har varit underbart. Jag har varit hemma och efter tre dagar åkt tillbaka till Pontus för att saknaden har varit för stor♥
 
Men nu när jag sitter här i soffan i den här lilla lägenheten så kan jag nästan fälla en lite tår ner för kinden, det här är sista natten vi spenderar i den här lägenheten, det är helt otroligt om man tänker efter :). När jag tittar åt min högra sida, så ser jag P ligga och sova i sängen och jag känner en sån härlig känsla inom mig. Jag känner mig trygg, lycklig och så himla glad, det finns inte ord som kan beskriva hur bra jag mår med Pontus, han gör mig till världens lyckligast flickvän och från och med imorgon är vi sambos ♥
 
Men nu ska jag krypa ner bredvid P och sova, klockan ringer 5 imorgon bittit och då ska det sista fixas innan jag ska åka ut till svärmor och vänta på att nyckeln till lägenheten kommer så jag kan lasta in lite kartonger och kolla hur det ser ut i den :) 
Ni får ha det så bra, godnatt! :)
 
Du gör mig till världens lyckligaste! ♥
 

2 dagar kvar

Godmorgon eller rättare godnatt, jag vill bara dö för tillfället. Man vet att man lever när man ligger under två täcken och skakar, kliver upp och drar på sig mjukisbyxor och fetaste tjocktröjan man kna hittat och sen lägger mig under täckerna igen och fryser ändå. Då vet man att man har närmare 40 graders feber och man vill bara glömma att man ens vaknade :).
Men det är bara kliva upp och hoppas på att alvedonen samarbetar med mig eftersom jag ska jobba ikväll idag, puuh vet inte hur jag ska orka, men det är bara bita ihop :) Det är sista jobb dagen för den här veckan, sen tar jag fyra dagar ledigt innan jag gör 6 jobb pass nästa vecka, men dessa fyra ledig dagarna lär bli något helt annat än ledigt, på fredag åker vi upp och hämtar mina sista saker och Lokes sista saker, hoppas bara allting går fort och bra :) 
Sen blir det ner igen på lördag och kasta in min saker och sen hämtas Pontus saker, men det ska nog gå bra, det är ju tur att vi är ledig tills måndag :)
 
Men iallafall idag ska jag passa på att åka ut till svärmor och fixa det sista med bordet och stolarna som vi har målat, så tänkte göra det sista innan jag ska sticka iväg till jobbet i eftermiddag. Men nu ska jag passa på få i mig lite frukost innan jag avlider av febern här hemma! 
Just nu får ni har förståelse över att bloggen får vila lite grann de närmaste dagarna som kommer eftersom flytten kommer ta en hel del tid och allting måste få ta sin tid :). 
 
Ha en bra onsdag :)
 
Min fina lilla kille fyllde 2 år i måndags
 


Lördag kväll och jobb

Om 15 minuter får jag gå hem, hem till sängen och bara njuta efter att ha jobbat kväll idag :).
Annars idag har vi inte gjort så mycket, vi åkte till Pontus föräldrar under dagen, passade på att måla lite bord och stolar, käkade thai mat och sen var det dags för jobb..
Slutar vid 22.30 och sen så ska jag hämta Pontus sen blir det raka vägen till duschen och sen sängen, imorgon var det prat om att ta en sväng förbi Ikea innan jag börjar jobbar vid 19 imorgon kväll :)

Men nu ska jag göra det sista innan jag ska knalla hemåt :)


3 Juli

Det var några dagar sen jag sist skrev här och det är inte så konstigt, jag hinner inte med dagarna längre. Tiden springer iväg och vi har hamnat i juli, galet! Men ialllafall dagarna går i ett och det blandas med jobb och ledig dagar i mellanåt, så bloggen ligger lite på is sådär tills jag kan lägga fokus på den helt och hållet :)
 
Igår så städade jag lägenheten och fixade här hemma i lägenheten innan vi drog till svärmor/farmor en stund på dagen, för att bara umgås och ha trevligt :). Jag drog med mig Rasmus (Pontus lillebror) hem för att kolla på film och bara ta det lugnt, hatar att sova ensam i denna lägenhet så han intog soffan under natten, somnade inte först kl va typ 3 efter att ha kolla på serien tusenbröder hela natten lång :)
 
Idag har vi inte gjort speciellt mycket, vi åkte till svärmor/farmor imorse eftersom min mamma skulle komma och hämta Loke. Så nu är Loke med mormor en hel vecka för att mysa lite grann innan vi flyttar på hel tid, efter Loke hade åkt så kröp jag ner i sängen hemma hos svärmor och deppade lite grann. Lite jobbigt att släppa iväg Loke så länge, men det blir nog bra efter det så gjorde vi inte speciellt mycket utan vi käkade bara middag och sen så drog jag hem till lägenheten och fixade ordning eftersom Pontus kommer hem snart, halvdan (killkompis) är här och gör mig sällskap eftersom han ändå inte hade något att göra :)
Jag ska strax hoppa in i duschen innan Pontus kommer hem, sen blir det sängen för imorgon ska jag med mitt hjärta till Norge, bara för att jag kan liksom :). I helgen ska jag jobba och slita, kvällspass 19-22.30, rätt lungt och skönt,  jobbar både lördag och söndag. Jag jobbade förra helgen också för första gången, så nu är jag uppbokad fram till och med den 18 augusti :) Sen så händer det inte så mycket mer i veckan, det blir nog mest lugnt och eftersom vi inte kommer hem först på fredag eftermiddag till Växjö igen, det blir nog bra det ändå..
 
Angående bloggningen så kommer jag fortsätta, men det kommer inte bli varje dag och inte så jäkla ofta med lite grann iallafall. Så att min familj hänger med vad som händer i vårt liv 50 mil ifrån de, men som sagt så kommer det bli bloggning lite sådär och nån gång ibland. 
Annars så är det rätt lugnt i vårt liv, Loke fyller 2 år om 5 dagar vilket är HELT galet. Men vi kommer fira honom nästa helg tillsammans med Pontus lillesyster, men det blir nog bra ska fixa ihop något riktigt bra för honom :)
 
Men nu måste jag hoppa in i duschen, ha det bra så länge! :)
 
 
Världens bästa man som lagade middag till mig halv elva på kvällen ♥

RSS 2.0