18 månader / 19 månader

Stora killen ifrån julas...
 

För 16 dagar sen så blev Loke Toke 18 månader och om 15 dagar blir han 19 månader. Det får alltså bli en sammafattning för både och, han lär sig ju något nytt varje dag så jag lär knappast innan blogg om allting ändå. 
 
Men jag har helt klart en fantastisk fin kille som har ett hjärta av guld, den pojke skulle kunna charma den surade människan på denna jord. 
Talet på denna kille kommer mer och mer, han kan en hel del ord så som katt, katterna, hej, hejdå, mamma, mormor, morfar, pappa, häst, hindy (cindy), raaarw (tiger/dinousarier), titta, titta där, sådär, ja, nej och en hel del därtill. Han förstår mer och mer vad man säger och han svarar klart och tydligen antingen ja eller nej ifall man frågar honom något. 
 
Hans nya grej istället för skrika när han vill något, är att komma och hämta en för att visa något antingen någon leksak eller något på tv, kan också vara ifall han anser att man lekat i sängen för länge :)
Han har ett jäkla humör och så fort han inte får som han vill slänger han sig handlöst bakom, vilket oftast slutar i en del tårar..
 
BVC är ett minne blått och jag kan inte ens minnas sist vi va där, tror det var nån gång i oktober/november om ens det. Men jag vet dock att kläderna i strl 86 börjar sjunga på sista versen och strl 92 sitter perfekt på honom, vikten är en bra fråga. Men eftersom vi faktiskt äger en våg har jag ställt honom på den och minns jag rätt visade den 12,9 kg sist (för någon vecka sen)
 
Någon denna kille gillar lite extra är mat, han vräker i sig mat och är pigg på att smaka nya saker, vilket glädjer mig! :). Roligaste är att han gillar sushi, men inte själv laxen utan den ger han till mig och äter riset, men att ge han "vanligt" ris fungerar inte. Han gillar även avokado bitarna, så himla roligt. Han slukar det mesta och det sitter aldrig fel med blodpudding till middag :). 
 
Sova, jadu sova det är en grej man måste göra. Nej nu ska vi inte vara såna, det har blvit mycket bättre på den fronten faktisk. Han sover bra i sin junori säng och äter faktiskt bara välling en gång per natt nu, fast inatt lär han väl vilja äta 17 gånger bara för att retas med mig.. Han är lätt nattad och somnar bredvid mig med Hilda i sin egna säng :).
 
Tror jag har fått med det mesta nu :)

Jag klarade det!

Hej! 
 
Jag lever, vilken lycka va!
Hur är det med er? Själv är det grymt jäkla bra, jag hade teoriprov idag och JAG KLARADE DET!! Så jäkla stolt över mig själv, så imorgon taggar vi inför uppkörning och det kommer nog gå grymt! Så ifall jag klarar uppkörningen imorgon, då drar jag hem, hämtar unge och tar bilen till Linnea för att sova hos henne! Jag är inte längre nervös, jag är taggad och jag tror på mig själv. Jag ska peppa mig själv hela kvällen, det kommer gå grymt imorgon! Så ni får alla hålla tummarna för mig imorgon, att det går bra liksom. 
 
Iallafall efter teoriprov så möte jag upp Omar och sen åkte vi till hallonbergen, gjorde min telefon vit igen och sen åkte vi till Kista, kollade lite där och sen åkte jag hem. Under kvällen har jag plockat lite grann i rummet, kolla alla mina iphoneskal, ska visa er bild sen. Annars försökte jag få min kära son att äta, men nja han var inte med på den fronten. Jag tycker han har varit lite kinkig med maten sen innan nyår, tror inte jag har berättat det för er. Men dagen innan nyårsafton så var det nämligen så att vi skulle åka hemifrån, men vår uppförsbacke var en isbacke och det hände en olycka som slutade med en fläskläpp och svullet öga på Loke. Vi ramlade nämligen och vagnen välte ute och ner med Loke i, så han skrapa ögat och slog i munnen som det rann blod ur. Men idag är ser allting bra ut, men efter den dagen tycker jag att han har varit lite extra kinkig med maten eller så är det jag som inbillar mig.. Men han ville oftast inte äta, tuggar helst på leksaker och håller på i munnen. Jag väntade mig en ny tand, men jag kan varken se eller känna en ny tand, så jag börjar bli lite orolig över att han har ont i tänder på överkäken... Så jag får nog ta upp det med BVC på fredag när vi ska dit för spruta.  Nu sover han iallafall som en lite gris i sin säng och jag ska ikväll bara slappa ordentligt inför imorgon. Tänkte visa er kläder från gina tricot och alla min iphoneskal, jag ska bara orka göra det! :)
 
Men först ska jag passa på att hoppa in i duschen medan han ändå sover, så ni får ha en grym onsdag kväll! :)
 
Mammas kille efter att han hade ramlat... Mamma bebis "/
 

RSS 2.0